Rüyada evin çatısını tamir etmek

Rüyada evin çatısını tamir etmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısını tamir etmek gördüyseniz:

  • Olaylara dahil olup olmamak istediğiniz konusunda daha fazla düşünmelisiniz.

Rüyada evin çatısını tamir etmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, kazancının çok düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatıyı tamir etmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına alamet eder.

Rüyada ev çatısı tamir etmek kazancının düşeceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada evin duvarını tamir etmek çok büyük adımlar atacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına alamet eder.

Rüyada evin içini tamir etmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evini tamir etmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada evin içini tamir ettirmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına işaret eder.

Rüyada evin tamir edildiğini görmek çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ahmet

Evimim catısına Tamir için ugrașırken komșunun evin üzerine düștü orada duman için de kalıp yaralılar çıktı