Rüyada evinin bir kısmının yıkıldığını görmek

Rüyada evinin bir kısmının yıkıldığını görmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, hileye, fesada bulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin bir kısmının yıkıldığını gördüyseniz:

  • Katılımcı olmalı, ekip çalışmalarına yatkın şekilde ilerlemelisiniz.

Rüyada evinin bir kısmının yıkıldığını görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına delalet eder.

Rüyada saçının bir kısmının beyazladığını görmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına işaret eder.

Rüyada saçlarının bir kısmının döküldüğünü görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine delalet eder.

Rüyada saçının bir kısmının koptuğunu görmek makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada saçının bir kısmının yandığını görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada saçın bir kısmını kestirmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, maddi sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Rüyada saçın bir kısmının koptuğunu görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, büyük borçların altında ezileceğine işaret eder.

Rüyada saçının bir kısmının sarı olduğunu görmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments