Rüyada saçının bir kısmının koptuğunu görmek

Rüyada saçının bir kısmının koptuğunu görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına rivayet eder.

Rüyada saçının bir kısmının koptuğunu gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konular maddi manevi yorucu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada saçın bir kısmının koptuğunu görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada saçın bir kısmını kestirmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada saçların bir kısmının döküldüğünü görmek sonunda maddi zarara gireceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine yorulur.

Rüyada saçının bir kısmını kesmek yokluğa, darlığa düşeceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçının ön kısmının döküldüğünü görmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine işaret eder.

Rüyada saçının bir kısmının olmadığını görmek inancının eksileceğine, şartlarının da zenginleşeceğine rivayet eder.

Rüyada saçının bir kısmını beyaz görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarının bir kısmının beyazladığını görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments