Rüyada saçının bir kısmının yandığını görmek

Rüyada saçının bir kısmının yandığını görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmının yandığını gördüyseniz:

  • İşinizi, sosyal veya duygusal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda gereken adımları atmak size düşüyor.

Rüyada saçının bir kısmının yandığını görmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına delalettir.

Rüyada saçının ön kısmının döküldüğünü görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına işaret eder.

Rüyada saçın bir kısmının koptuğunu görmek alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına tabir olunur.

Rüyada saçın bir kısmını kestirmek başına bazı musibetlerin geleceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada saçın bir kısmının beyazladığını görmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada saçın bir kısmını kel görmek sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçların bir kısmının beyazladığını görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada saçının bir kısmının sarı olduğunu görmek uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments