Rüyada saçın bir kısmını kestirmek

Rüyada saçın bir kısmını kestirmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, saygın ve ünlü biri olacağına, sıkıntılarını çözeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına yorulur.

Rüyada saçın bir kısmını kestirmek gördüyseniz:

  • İletişimi arttırmak kendinizi daha iyi tanımanıza yardım edebilir.

Rüyada saçın bir kısmını kestirmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Rüyada saçın bir kısmının beyazlamasını görmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada saçının bir kısmını beyaz görmek kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçın bir kısmını kel görmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada saçının ön kısmının döküldüğünü görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine yorulur.

Rüyada saçın bir kısmını kesmek diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarının bir kısmını beyazlamış görmek işinde büyük başarılar alacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine alamet eder.

Rüyada saçının bir kısmının kel olduğunu görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments