Rüyada saçlarının bir kısmının döküldüğünü görmek

Rüyada saçlarının bir kısmının döküldüğünü görmek uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, çok hayırlı adımların atılacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlarının bir kısmının döküldüğünü gördüyseniz:

  • Sizi durduracak tek şey, kendinize güvenemememizdir.

Rüyada saçın bir kısmını kestirmek borçlanacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına tabir olunur.

Rüyada saçların bir kısmının beyazladığını görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarının bir kısmının beyazladığını görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada saçın bir kısmının kel olduğunu görmek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada saçın bir kısmının beyazladığını görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçının bir kısmının olmadığını görmek ağzının tadının bozulacağına, işlerinin kapanacağına delalettir.

Rüyada saçların bir kısmının döküldüğünü görmek sevinç gözyaşları dökmeye, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada saçların bir kısmını beyazlamış görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments