Rüyada saçın bir kısmının koptuğunu görmek

Rüyada saçın bir kısmının koptuğunu görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, ün sahibi birisi olunacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada saçın bir kısmının koptuğunu gördüyseniz:

  • Size keyif veren şeylerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada saçlarının bir kısmının beyazladığını görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçının bir kısmının kesildiğini görmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada saçın bir kısmının beyazladığını görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçın bir kısmını kestirmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçın bir kısmını kesmek kem gözlere gelineceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine rivayet eder.

Rüyada saçın bir kısmının beyazlamasını görmek gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmının koptuğunu görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçın bir kısmını kel görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments