Rüyada evini su basmak

Rüyada evini su basmak beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine işarettir.

Rüyada evini su basmak gördüyseniz:

  • Heyecanınızın sizi dengesiz davranışlar içine sokmasına izin vermeyin.

Rüyada evini su basmak kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, itibarının ve makamının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının evini su basmak daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına alamet eder.

Rüyada evine su basmak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada evini karınca basmak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evini sel basmak kendisine fazlaca kar getireceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev su basmak küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, kimseye minnet etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada işyerini su basmak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evi temiz su basmak isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments