Rüyada evinde tavuk görmek

Rüyada evinde tavuk görmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet eder.

Rüyada evinde tavuk gördüyseniz:

  • Ailenizi ihmal etmeyin.

Rüyada evin içinde tavuk görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada evinde tavuk görmek esenliğe kavuşulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına delalet eder.

Rüyada tavuk kemik görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada tavuğun konuştuğunu görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada cücüklü tavuk görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada temizlenmiş çiğ tavuk görmek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz canlı tavuk görmek sevinç ve sürura, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk tarafından ısırılmak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments