Rüyada tavuk kemik görmek

Rüyada tavuk kemik görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, malında azalmaya, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine işarettir.

Rüyada tavuk kemik gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu daha fazla ciddiye almanız gerekiyor.

Rüyada tavuk kemiği yutmak bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine inanılır.

Rüyada tavuk kemik görmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk kemiği görmek rahatının ve gelirinin artacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına yorulur.

Rüyada tavuk kemiği yemek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada et ve kemik görmek hasretlerin biteceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kasaptan kemik almak gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına işarettir.

Rüyada kemikli et kaynatmak sorun üzerine sorun yaşanacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezardan kemik çıkarmak büyük kazanç elde edileceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments