Rüyada tavuk tarafından ısırılmak

Rüyada tavuk tarafından ısırılmak kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine inanılır.

Rüyada tavuk tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi, daha fazla gelir ya da maddi açıdan kar elde etmenizi sağlayacak olaylara zaman ayırmalısınız.

Rüyada tavuk tarafından ısırılmak şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk ısırması görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada vahşi hayvan tarafından ısırılmak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada başkası tarafından ısırılmak üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine delalettir.

Rüyada biri tarafından ısırılmak çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada akrep tarafından ısırılmak yaptığı hatalardan ders alacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insanlar tarafından ısırılmak çok başarılı olacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine işarettir.

Rüyada iki köpek tarafından ısırılmak sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments