Rüyada temizlenmiş çiğ tavuk görmek

Rüyada temizlenmiş çiğ tavuk görmek malını ve canını riske edeceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, çalıştığı yerde amir olacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada temizlenmiş çiğ tavuk gördüyseniz:

  • Yaşadığınız karışıklıklar veya stresli durumları kafanızda büyütmeyin.

Rüyada temizlenmiş çiğ tavuk görmek kendisine olan güveninin azalacağına, sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada çiğ tavuk et görmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiğ tavuk kanadı görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk yıkamak yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine alamet eder.

Rüyada birinin çiğ tavuk yediğini görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk yemek sıhhat ve moral bulacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına delalet eder.

Rüyada çiğ tavuk görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine inanılır.

Rüyada çiğ tavuk eti görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments