Rüyada beyaz canlı tavuk görmek

Rüyada beyaz canlı tavuk görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz canlı tavuk gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınıza güvenebilirsiniz.

Rüyada canlı beyaz tavuk görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hayallerin yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada beyaz canlı tavuk görmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde canlı tavuk görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada canlı tavuk pişirmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada canlı tavuk satın almak kendisini işine vereceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada canlı tavuk yakmak umutlarının tazeleneceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine delalet eder.

Rüyada canlı tavuk yemek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına yorulur.

Rüyada canlı tavuk kesmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments