Rüyada evin perdelerini kapatmak

Rüyada evin perdelerini kapatmak her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada evin perdelerini kapatmak gördüyseniz:

  • Her şeye rağmen sizin, rekabet etmekte ısrarcı olmamanızda fayda var.

Rüyada evin perdelerini kapatmak geleceği için faydalı adımlar atacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına alamet eder.

Rüyada perdeleri kapatmak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işaret eder.

Rüyada perde kapatmak sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz perde kapatmak çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada perdeyi kapatmak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada tül perde kapatmak sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin perdesini görmek kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına işarettir.

Rüyada evine perde asmak el attığı birçok işte zarar edeceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments