Rüyada perde kapatmak

Rüyada perde kapatmak maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, işinden ekmeğinden olacağına, toparlanacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada perde kapatmak gördüyseniz:

  • Ufak bir hediye alabilir ya da bir arkadaş toplantısında bulunabilirsiniz.

Rüyada beyaz perde kapatmak süzüleceğine, ağlayacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine inanılır.

Rüyada tül perde kapatmak hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada evin perdelerini kapatmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, saygınlığa delalettir.

Rüyada perdeleri kapatmak güzel haberler alacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada perdeyi kapatmak hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada perde kapatmak geçim derdinin sona ereceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada perde arkasından bakmak boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine inanılır.

Rüyada tül perde katlamak sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments