Rüyada beyaz perde kapatmak

Rüyada beyaz perde kapatmak köşeye sıkıştıracağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, onun istediği yoldan gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz perde kapatmak gördüyseniz:

  • Bazı tkimselerin sizi karşılarına alıp, sizinle ilgili konularda uzun uzun konuşmaları olasıdır.

Rüyada beyaz perde kapatmak önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada perdeleri kapatmak girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada evin perdelerini kapatmak cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Rüyada perde kapatmak güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine rivayet eder.

Rüyada perdeyi kapatmak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tül perde kapatmak fedakârlıklar yapacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada pencerede beyaz perde görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tül perde görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments