Rüyada perdeyi kapatmak

Rüyada perdeyi kapatmak içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, yeni malların alınacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, nimetin çoğalacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine tabir olunur.

Rüyada perdeyi kapatmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin doğrultusunda aktif olarak atılımlarda bulunacaksınız.

Rüyada perdeyi kapatmak iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada perdeleri kapatmak geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tül perde kapatmak büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işarettir.

Rüyada beyaz perde kapatmak arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada evin perdelerini kapatmak insanların afiyet bulacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada perde kapatmak zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet eder.

Rüyada perdeci dükkanı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada perdeyi aralamak allah’ın yolundan gideceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments