Rüyada perdeleri kapatmak

Rüyada perdeleri kapatmak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada perdeleri kapatmak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapabilir, yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada perdeleri kapatmak kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada tül perde kapatmak nazara geleceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz perde kapatmak kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada perde kapatmak üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada evin perdelerini kapatmak ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine delalettir.

Rüyada perdeyi kapatmak sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, mutlu günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni perde takmak aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam ve perde görmek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments