Rüyada evin penceresinden atlamak

Rüyada evin penceresinden atlamak pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada evin penceresinden atlamak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların tekrar ele alınması gerekiyor olabilir.

Rüyada evin penceresinden atlamak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine delalet eder.

Rüyada pencereden atlamak yol alacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden içeri atlamak hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin pencereden atladığını görmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına inanılır.

Rüyada pencereden dışarı atlamak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına inanılır.

Rüyada pencereden aşağı atlamak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına alamet eder.

Rüyada pencereden atladığını görmek zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, yaşananları unutturacağına rivayet eder.

Rüyada evin penceresini görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, saygınlığına leke sürüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments