Rüyada evin kapısının kapanmadığını görmek

Rüyada evin kapısının kapanmadığını görmek yollarını ayıracağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin kapısının kapanmadığını gördüyseniz:

  • Umulmadık yerlerden paralar gelebilir.

Rüyada evin kapısının kapanmadığını görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapının kapanmadığını görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kapanan kapı görmek zararının büyük olacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına işarettir.

Rüyada demir kapının kapandığını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapının kapanmasını görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapının kapandığını görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı kapanması görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, yol kat edeceğine delalettir.

Rüyada kapıların kapandığını görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, ekmeksiz kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments