Rüyada kapanan kapı görmek

Rüyada kapanan kapı görmek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, borçları varsa ödeyeceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada kapanan kapı gördüyseniz:

  • Farklı fikirlere açık olmalısınız.

Rüyada kapı kapanması görmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapının kapanmasını görmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapanan kapı görmek sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada kapının kapanmadığını görmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına alamet eder.

Rüyada kapıların kapandığını görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin kapısının kapanmadığını görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına tabir olunur.

Rüyada kapının kapandığını görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada demir kapının kapandığını görmek tüm fırsatları değerlendireceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments