Rüyada kapının kapandığını görmek

Rüyada kapının kapandığını görmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, bunalıma gireceğine, eve kapanacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kapının kapandığını gördüyseniz:

  • Hoşnutsuz kişiler veya her konuda suçu başkalarına atmak isteyenler rahatsız edici bir atmosfere neden olabilir.

Rüyada kapanan kapı görmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, hak yolunu tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapının kapanmadığını görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine tabir olunur.

Rüyada kapının kapandığını görmek büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına tabir olunur.

Rüyada kapının kapanmasını görmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada demir kapının kapandığını görmek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapıların kapandığını görmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin kapısının kapanmadığını görmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı kapanması görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments