Rüyada kapı kapanması görmek

Rüyada kapı kapanması görmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına işarettir.

Rüyada kapı kapanması gördüyseniz:

  • Maddi açıdan fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada kapının kapanmasını görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada demir kapının kapandığını görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapının kapanmadığını görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada kapı kapanması görmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına inanılır.

Rüyada kapanan kapı görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına işarettir.

Rüyada evin kapısının kapanmadığını görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına inanılır.

Rüyada kapıların kapandığını görmek takdir edilen kişi olacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kapının kapandığını görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments