Rüyada kapının kapanmasını görmek

Rüyada kapının kapanmasını görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapının kapanmasını gördüyseniz:

  • Borç alacak konuları, mali başlıklar, ortağınızın veya eşinizin maddi durumundaki gelişmeleri ilgilendiren alanlarda daha gerçekçi olmanız gerekebilir.

Rüyada kapı kapanması görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına alamet eder.

Rüyada kapanan kapı görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine işaret eder.

Rüyada kapının kapanmasını görmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine işaret eder.

Rüyada demir kapının kapandığını görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, aile hayatına adım atılacağına inanılır.

Rüyada kapıların kapandığını görmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin kapısının kapanmadığını görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada kapının kapandığını görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, gelirinin de artmayacağına işaret eder.

Rüyada kapının kapanmadığını görmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments