Rüyada evin çatısını onarmak

Rüyada evin çatısını onarmak kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, mutluluğunun büyüyeceğine, kısmetinin de açılacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada evin çatısını onarmak gördüyseniz:

  • Maddi ya da fiziki düzenlemeler yapabilirsiniz.

Rüyada evin çatısını onarmak borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatıyı onarmak sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine delalettir.

Rüyada çatı onarmak gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev çatısı onarmak aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavan onarmak gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, yüksek makamlara geleceğine yorulur.

Rüyada eski bir evi onarmak parasız günler geçireceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkon onarmak ün sahibi birisi olunacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar onarmak hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments