Rüyada tavan onarmak

Rüyada tavan onarmak rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, kimseye el açmadan yaşayacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavan onarmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı güçlendirebilecek planlar yapabilirsiniz.

Rüyada tavan onarmak hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına alamet eder.

Rüyada balkon onarmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, şansızlığın kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar onarmak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev onarmak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısını onarmak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına işaret eder.

Rüyada bir yeri onarmak işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada cami onarmak çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına tabir olunur.

Rüyada bina onarmak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments