Rüyada mezar onarmak

Rüyada mezar onarmak dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar onarmak gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafına odaklanın.

Rüyada mezar onarmak hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet eder.

Rüyada tavan onarmak uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada duvar onarmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yeni ev eşyaları alınacağına inanılır.

Rüyada evin çatısını onarmak kapanan kapıların açılacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kapı onarmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıkılan duvarı onarmak dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, başarıyla geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkon onarmak üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine rivayet eder.

Rüyada ev çatısı onarmak talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments