Rüyada çatıyı onarmak

Rüyada çatıyı onarmak bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, bilakis malının çoğalacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada çatıyı onarmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birlikleriniz gerçekten ümit verici olabilir.

Rüyada çatı onarmak iyi geçiminin biteceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev çatısı onarmak mal mülk sahibi olunacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatıyı onarmak işlerinde bereketin ve verimin artacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına inanılır.

Rüyada evin çatısını onarmak kişinin rahat bir nefes alacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına yorulur.

Rüyada eski evi onarmak belalı insanlara denk geleceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada kapı onarmak tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev onarmak kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada cami onarmak hayat boyu desteği olacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments