Rüyada çatı onarmak

Rüyada çatı onarmak zaferlere doymayacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, iş hayatında başarılı olmaya, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada çatı onarmak gördüyseniz:

  • Sizi uzlaşmak zorunda bırakacak konuşmalara muhatap bırakılabilirsiniz.

Rüyada evin çatısını onarmak pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada çatıyı onarmak alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, maddi gücünü yitireceğine delalettir.

Rüyada ev çatısı onarmak uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına alamet eder.

Rüyada çatı onarmak bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evi onarmak sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına yorulur.

Rüyada tuvalet onarmak malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada balkon onarmak borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına alamet eder.

Rüyada cami onarmak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments