Rüyada evin çatısından atlamak

Rüyada evin çatısından atlamak ağız tadının da hep yerinde kalacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine inanılır.

Rüyada evin çatısından atlamak gördüyseniz:

  • Size ilham veren planlardan vazgeçmeyin, kimse sizin kadar vizyon veya bilgi sahibi olmayabilir.

Rüyada evin çatısından atlamak tabiatı kötü olan kişiye, kısa süre içinde işten çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatıdan atladığını görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada çatıya atlamak maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine delalet eder.

Rüyada evin çatısında dolaşmak aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, gönlünce harcama yapmasına işaret etmektedir.

Rüyada evin çatısı çökmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinin çatısının aktığını görmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada evin çatısını onarmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin çatısının uçtuğunu görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments