Rüyada çatıdan atladığını görmek

Rüyada çatıdan atladığını görmek kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, yeni yerler göreceğine, maddi imkânlarının artacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına alamet eder.

Rüyada çatıdan atladığını gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz nedeniyle aslında durumun gerektirmediği adımlar atabilirsiniz.

Rüyada çatıya atlamak büyüleyeceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada evin çatısından atlamak sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına alamet eder.

Rüyada çatıdan atladığını görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çatıda bebek görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine inanılır.

Rüyada çatıda yemek yemek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, kafasının karışacağına yorulur.

Rüyada çatı çıkmak elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatının yıkılması görmek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatıda su görmek onlar tarafından çok sevileceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments