Rüyada çatıya atlamak

Rüyada çatıya atlamak depresyona gireceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatıya atlamak gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak beli bir gevşekliğe ulaşmalısınız.

Rüyada çatıya atlamak karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatıdan atladığını görmek günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına yorulur.

Rüyada evin çatısından atlamak özgüveninin yerine geleceğine, muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada teröristle çatıştığını görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatı oluğu görmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına delalettir.

Rüyada çatının üstünde kar görmek lüks şekilde yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına delalet eder.

Rüyada çatıda adam görmek borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına delalettir.

Rüyada çatının delik olduğunu görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments