Rüyada evin çatısında dolaşmak

Rüyada evin çatısında dolaşmak başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına işaret eder.

Rüyada evin çatısında dolaşmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın teklifini kabul ederek eğlenceli saatler geçirmeniz veya değişik konularla ilgilenmeniz olasıdır.

Rüyada evin çatısında dolaşmak sonucun kişi için hayırlı olacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına yorulur.

Rüyada çatıda dolaşmak eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada evin odalarını dolaşmak büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada evin çatısı akmak hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine alamet eder.

Rüyada evinin çatısının yıkıldığını görmek hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada bir evin çatısında olmak yaşam tecrübesi edineceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine yorulur.

Rüyada bir evin çatısının yandığını görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada evin çatısı çökmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments