Rüyada evin çatısında olduğunu görmek

Rüyada evin çatısında olduğunu görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin çatısında olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi yarı yolda bırakmış olsa da, siz aynı yoldan gitmeyebilirsiniz.

Rüyada evin çatısında yatmak büyük rahatlık yaşanacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısı görmek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir evin çatısında olmak yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin çatısının yıkıldığını görmek duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin çatısında dolaşmak kişinin gülen yüzünün solacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada evin çatısının yapıldığını görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet eder.

Rüyada evin çatısını yenilemek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine alamet eder.

Rüyada bir evin çatısının çöktüğünü görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments