Rüyada evinin çatısının uçtuğunu görmek

Rüyada evinin çatısının uçtuğunu görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, adının fesada karışacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, fesat kimselerin çıkacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine delalettir.

Rüyada evinin çatısının uçtuğunu gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri en ince ayrıntısına kadar planlamanız gerekiyor.

Rüyada evinin çatısının uçtuğunu görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada evin çatısının uçtuğunu görmek zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev çatısının uçtuğunu görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına inanılır.

Rüyada çatı uçtuğunu görmek sıkıntıların azalacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada çatı uçması görmek dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına işaret eder.

Rüyada çatının uçmasını görmek kısmetlerinden olacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine tabir olunur.

Rüyada evin çatısını görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinin çatısının aktığını görmek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments