Rüyada evin çatısında yangın görmek

Rüyada evin çatısında yangın görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, çok yükseleceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısında yangın gördüyseniz:

  • Sağlığınıza biraz daha özen göstermeniz gerekebilir.

Rüyada evin çatısında yangın görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, tartışmaların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatıda yangın görmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada çatı yangını görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde yangın görmek yalan söylemeyeceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada komşunun evinde yangın çıktığını görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada başkasının evinde yangın görmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına tabir olunur.

Rüyada birinin evinde yangın görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinin yangın görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments