Rüyada evin odalarını dolaşmak

Rüyada evin odalarını dolaşmak sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, dertlerin aşılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin odalarını dolaşmak gördüyseniz:

  • Sözler değil eylemler önem taşıyor.

Rüyada evin odalarını dolaşmak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada odalarda dolaşmak girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada evin çatısında dolaşmak yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada evin odasının yandığını görmek şansın çalışmaya başlayacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin odasını boyatmak sözleri tutulacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinin odasının yıkıldığını görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, borç batağına düşeceğine rivayet eder.

Rüyada evin odasını değiştirmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, büyük bir yükten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin yatak odasını görmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments