Rüyada çatıda dolaşmak

Rüyada çatıda dolaşmak işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine inanılır.

Rüyada çatıda dolaşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı huzursuzluk olabilir.

Rüyada evin çatısında dolaşmak kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine delalet eder.

Rüyada çatıda dolaşmak rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ruh olarak dolaşmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pazarda dolaşmak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evden eve dolaşmak güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tarlada dolaşmak zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada yükseklerde dolaşmak onlardan medet umacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebekle dolaşmak kazancının günden güne düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments