Rüyada evi süpürgeyle süpürmek

Rüyada evi süpürgeyle süpürmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada evi süpürgeyle süpürmek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bir araya gelebilir, uzun zamandır görmediğiniz kişileri görebilir veya geçmişi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada elektrikli süpürgeyle ev süpürmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elektrikli süpürgeyle evi süpürmek aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada çalı süpürgesiyle ev süpürmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine inanılır.

Rüyada süpürgeyle ev süpürmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada elektrik süpürgesiyle ev süpürmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada evi süpürgeyle süpürmek kesesinin dolacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada süpürgeyle su süpürmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına delalet eder.

Rüyada süpürgeyle süpürmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments