Rüyada elektrikli süpürgeyle ev süpürmek

Rüyada elektrikli süpürgeyle ev süpürmek alın terinin karşılığını alacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, her isteklerinin yerine geleceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına yorulur.

Rüyada elektrikli süpürgeyle ev süpürmek gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmamanız durumunda bazı kişiler kişisel sorunlar yaşamınıza neden olabilir.

Rüyada elektrikli süpürgeyle ev süpürmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada elektrik süpürgesiyle ev süpürmek verimin her geçen gün artacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada elektrikli süpürgeyle evi süpürmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına yorulur.

Rüyada elektrik süpürgesiyle halı süpürmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evi süpürgeyle süpürmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına alamet eder.

Rüyada çalı süpürgesiyle ev süpürmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya rivayet eder.

Rüyada süpürgeyle ev süpürmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı elektrik süpürgesi görmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments