Rüyada çalı süpürgesiyle ev süpürmek

Rüyada çalı süpürgesiyle ev süpürmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kazancın ikiye katlanacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada çalı süpürgesiyle ev süpürmek gördüyseniz:

  • Hareketli programlar kendinize olan güveninizin artmasını sağlayabilir.

Rüyada çalı süpürgesiyle ev süpürmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada çalı süpürgesiyle süpürmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına delalet eder.

Rüyada elektrik süpürgesiyle ev süpürmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süpürgeyle ev süpürmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada elektrikli süpürgeyle ev süpürmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elektrikli süpürgeyle evi süpürmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına yorulur.

Rüyada evi süpürgeyle süpürmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine alamet eder.

Rüyada süpürgeyle süpürmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments