Rüyada süpürgeyle ev süpürmek

Rüyada süpürgeyle ev süpürmek zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, yüzünü kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına tabir olunur.

Rüyada süpürgeyle ev süpürmek gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında sizin için olumlu gelişmeler yaşanıyor olabilir.

Rüyada evi süpürgeyle süpürmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Rüyada elektrikli süpürgeyle evi süpürmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine inanılır.

Rüyada çalı süpürgesiyle ev süpürmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada elektrik süpürgesiyle ev süpürmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elektrikli süpürgeyle ev süpürmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada süpürgeyle ev süpürmek fakirlikten kurtulacağına, adının fesada karışacağına delalet eder.

Rüyada çalı süpürgesiyle süpürmek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada süpürgeyle süpürmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments