Rüyada süpürgeyle süpürmek

Rüyada süpürgeyle süpürmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, düşmanlıkların biteceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, azalacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada süpürgeyle süpürmek gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızı gözden geçirin.

Rüyada elektrikli süpürgeyle evi süpürmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine inanılır.

Rüyada çalı süpürgesiyle ev süpürmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada süpürgeyle ev süpürmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, adaletin geleceğine işarettir.

Rüyada süpürgeyle süpürmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına delalet eder.

Rüyada elektrik süpürgesiyle ev süpürmek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine delalet eder.

Rüyada süpürgeyle su süpürmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elektrik süpürgesiyle halı süpürmek sorunların kalmayacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine yorulur.

Rüyada elektrikli süpürgeyle ev süpürmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments