Rüyada eve su getirmek

Rüyada eve su getirmek müjdeli haberle geleceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, kişinin muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve su getirmek gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar ilişkilerinizin bozulmasına neden olabileceği gibi ekonomik durumunuzu da olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada eve su getirmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada birisine su getirmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine su getirmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada su getirdiğini görmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, kendi patronu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşmeden su getirmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin su getirdiğini görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada su getirmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine işaret eder.

Rüyada eve yılan getirmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, helal ekmek yiyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments