Rüyada birine su getirmek

Rüyada birine su getirmek hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, adeta havalara uçacağına delalettir.

Rüyada birine su getirmek gördüyseniz:

  • Yeni dostlarınıza fazla değer vererek eski arkadaşlarınızı ihmal ediyor olabilirsiniz.

Rüyada su getirdiğini görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, moralin bozulacağına delalet eder.

Rüyada birine su getirmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada çeşmeden su getirmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su getirmek girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına alamet eder.

Rüyada birinin su getirdiğini görmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eve su getirmek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birisine su getirmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, şansının her zaman yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada eve köpek getirmek büyük takdir toplanacağına, işte başarılı adımlar atılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments