Rüyada su getirmek

Rüyada su getirmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, şansının açık olacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, kendi geleceğine, unvan sahibi olacağına, borcunun çok olacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su getirmek gördüyseniz:

  • Yavaşlamanız veya kararsız kalmanız durumunda pozisyonunuzu kaybedebilir veya karşıt görüşlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada birinin su getirdiğini görmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Rüyada eve su getirmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına inanılır.

Rüyada su getirmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine işarettir.

Rüyada birine su getirmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, tüm düzenin alt üst olacağına inanılır.

Rüyada su getirdiğini görmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada çeşmeden su getirmek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, sadece kendisini düşüneceğine rivayet eder.

Rüyada birisine su getirmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağlayarak tekbir getirmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments