Rüyada birinin su getirdiğini görmek

Rüyada birinin su getirdiğini görmek başının derde gireceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birinin su getirdiğini gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeniz daha olumlu sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada birisine su getirmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada su getirdiğini görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine su getirmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, yeni bir başlangıç yapmaya delalet eder.

Rüyada birinin su getirdiğini görmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada su getirmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve su getirmek çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden su getirmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine işarettir.

Rüyada eve eşya getirmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments