Rüyada su getirdiğini görmek

Rüyada su getirdiğini görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza işarettir.

Rüyada su getirdiğini gördüyseniz:

  • Gerçek duygularınızı göstermek için daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Rüyada birinin su getirdiğini görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada su getirdiğini görmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada birine su getirmek büyük bir ortaklığa gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden su getirmek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisine su getirmek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eve su getirmek maddi olarak büyük getirisi olacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına işarettir.

Rüyada su getirmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, yetkili bir göreve atanacağına yorulur.

Rüyada deprem olurken şahadet getirmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments