Rüyada eve su basmak

Rüyada eve su basmak çok büyük başarılar kazanılacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve su basmak gördüyseniz:

  • Canınızı sıkmış olan birisinden bunun acısını çıkartma fırsatını yakalayacaksınız.

Rüyada ev su basmak çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, yenileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve su basmak ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada evi temiz su basmak kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evine su basmak dost ve akrabalarla paylaşılacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada bir yeri su basmak plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına delalettir.

Rüyada su birikintisine basmak yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, durumunuzun iyileşeceğine delalettir.

Rüyada işyerini su basmak kısmetinin ve bahtının kapanacağına, riske atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evini su basmak kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments