Rüyada ev su basmak

Rüyada ev su basmak sıhhate ve saadete kavuşacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına işarettir.

Rüyada ev su basmak gördüyseniz:

  • İşlerinize ya da ilişkilerinize karışmaya çalışan veya hakkınızda dedikodular üreten kişiler olabilir.

Rüyada eve su basmak sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evi temiz su basmak yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, yüceltileceği sözler duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev su basmak maddi konuda zayıflayacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur suyuna basmak onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, kısmetin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada işyerini su basmak hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada odayı su basmak hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine işaret eder.

Rüyada mutfağı su basmak zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Rüyada bir yeri su basmak arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments